Referat fra årsmøtet 8. april 2013

 

Referat fra årsmøtet 8. april 2013

Det var på forhånd sendt ut sakliste med sakspapirer. Listen så slik ut:

Orienteringssaker
Medlemskontingent
Juryen for Rivertonprisen 2013
Rivertonbiblioteket
Diverse
Årsmelding
Regnskap
Valg av president og styremedlemmer
Revisjon av statutter
Innvalg av nye medlemmer
Åpen post: innspill fra Årsmøtet om fremtidige aktiviteter

Innkalling og sakliste ble godkjent av de 10-12 fremmøtte, hvorav fire fra styret. Presidenten ønsket velkommen og orienterte om uendret medlemskontingent (300 kr.; fritak fra det året man fyller 70); juryen for Rivertonprisen som for 2013 vil bestå av Else Barratt-Due, Magnhild Bruheim og Ola Hegdal; biblioteket der arbeidet har stått i stampe og noe må gjøres. Årsmeldingen ble lest opp, og lagt til aktene. Regnskapet ble godkjent, og valget gjennomført i tråd med styrets innstilling – dvs. at så vel President som øvrige styremedlemmer (minus Astrid de Vibe) fortsetter. Statuttrevisjoner ble vedtatt i henhold til ønsker fra forrige årsmøte. Når det gjelder innvalg av nye medlemmer, ble mange navn lansert over bordet, og styret vil vurdere disse i forhold til hvem som faktisk ble tilbudt medlemskap i fjor og ellers undersøke om noen faktisk kan være medlemmer fra enda lenger tilbake. Presidenten og sekretæren vil i samarbeid sende invitasjon til alle nye navn som ble valgt inn ved akklamasjon.

Under åpen post lanserte Knut Nærum tanken om en stafettroman (eller roman-stafett) i Riverton-regi. Forsamlingen sluttet seg til tanken, og Nærum vil bli invitert til neste styremøte for å orientere nærmere om sine planer.

Årets prisvinner, Jørn Lier Horst, orienterte om virak og oppmerksomhet etter at han mottok den gylne revolver, hvoretter samtalen kom til å dreie seg om siste boken og hans egne erfaringer som politimann.

16.04.2013/hhs

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: